РЕСПУБЛИКА СУД-ТИББИЙ ЭКСПЕРТИЗА ИЛМИЙ-АМАЛИЙ МАРКАЗИ ТОШКЕНТ ВИЛОЯТ ФИЛИАЛИ СТАТИСТИК МАЪЛУМОТЛАР ТАҲЛИЛИ (мудалар бўйича) - Иргашев Бахром Исхакович (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Республика суд-тиббий экспертиза илмий-амалий маркази Тошкент вилояти филиали, Чирчиқ шаҳар суд-тиббий экспертиза бўлинмаси суд-тиббий эксперти. телефон +998998965466; Республика суд-тиббий экспертиза илмий-амалий маркази Тошкент вилояти филиали, Ўзбекистон, Тошкент Аннотация. Ушбу мақолада Республика суд-тиббий экспертиза илмий-амалий маркази Тошкент вилоят филиалининг статистик маълумотлари ўрганиш ва таҳлили берилган. Тадқиқот жараёнида йиллар давомида Тошкент вилояти миқиёсида ўтказилган мурдалар суд-тиббий экспертиза текширувлари таҳлил қилинди.