JARIMA JAZOSINI IJRO ETISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Irnazarov Shuxrat; Islomov Egamshukur (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: jazolarning kelib chiqish tarixi,jazo turlari,jarima jazosining ahamyati,jarima jazosining qo’llanilish asoslari,jarima jazosini ijo etish,jarima jazosini ijro etish tartibi,vayaga yetmaganlarga nisbatan qo’llaniladigan jarima jazosi,Jarimani to’lamaslik oqibatlari,jarima jazosining ijrosini davlat ijrochisiga qaratish,mol-mulkni musodara qilish,Jarima jazosini ijro etmaslikning boshqa huquqiy oqibatlari,jarima jazo bo’yicha xorijiy tajriba va boshqa holatlar o’rganilgan.