ФОНЕТИК ВОСИТАЛАРНИНГ УСЛУБИЙ ИМКОНИЯТЛАРИ - Алпанова Ширин Ҳакимовна (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Мақолада фонетик воситаларнинг услубий имкониятлари ҳақида фикр юритилади. Бадиий матнлар фоносемантик таҳлил этилади.