OLMALIQ SHAHRIDAGI SPORT–SOGʻLOMLASHTIRISH MAJMUASI BINOSINING ENERGETIK TEKSHIRUVI - Badalov Abdumalik Abduno’minovich; Isomiddinov Ilhomjon Adham o‘g‘li; Badalova Dildora Abdumalikovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Ushbu maqolada Olmaliq shahridagi sport–sog‘lomlashtirish majmuasining energetik samaradorligini baholash bo‘yicha o‘tkazilgan kompleks energetik tekshiruv natijalari yoritiladi. Tadqiqot davomida bino konstruktiv elementlarining issiqlik texnik xususiyatlari, elektr energiyasi sarfi va muhandislik tizimlarining energiya isteʼmoli tahlil qilindi.