HUQUQIY TARBIYA JARAYONIDA PSIXOLOGIK MOTIVATSIYA - Jurakulova Dildora Ziyadullayevna; Ruqiya Qurbanbayeva (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Maqola huquqiy tarbiya jarayonida psixologik motivatsiyaning ahamiyati va yoshlar ongiga ta’siri masalalariga bag‘ishlangan. Psixologik motivatsiya o‘quvchi yoki talabani huquqiy normalarni anglashga va ularni hayotga tadbiq etishga undaydi. Maqolada motivatsiya usullari, pedagogik yondashuvlar va huquqiy tarbiyada psixologik omillarning roli tahlil qilinadi.