RADIATSION TERAPIYADA DOZALAR - Ahmadaliyeva Gulnoraxon; Mirzajonova Gavxaroy Jaliljon qizi; Akbaraliyeva Oyxon Avazxon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya- Ushbu ishda radiatsion terapiyada qo‘llaniladigan nurlanish dozalarining turlari va ularning to‘qimalarda taqsimlanishi yoritilgan. Yuqori energiyali nurlanishning terapevtik ustunligi va teriga kam zarar yetkazishi ko‘rsatilgan.