O‘SMIRLARDA AGRESSIV XULQ-ATVOR NAMOYON BO`LISHINING PSIXODIAGNOSTIKASI - Azizova Elnora Adhamjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o’smirlik yoshidagi bolalarda agressiv xulq atvorni namoyon bo’lishida oilaning tahlil qilingan bo‘lib, ushbu mavzuda ilmiy izlanishlar olib borgan psixolog olimlarning ilmiy tadqiqot ishlari va psixologlar fikrlari keltirilgan. Shunungdek, o’smirlik davrida agressivlikni keltirib chiqaruvchi omillar to’g’risida mulohaza yuritilgan, ularga yechim bo‘luvchi taklif va tavsiyalar ham berilgan.