SOG’LOM SHAXS HAYOTIDA PSIXOLOGIK XIZMATNING O’RNI - Toshpulatova Hilola.; Axmedov Baxtiyor Tursunovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada psixologik xizmatning sog’lom shaxs hayotidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Psixologik xizmat insonning ruhiy holatini barqarorlashtirish, shaxsiy rivojlanishini qo’llab-quvvatlash hamda stress, xavotir va ijtimoiy muammolarni yengishda yordam beruvchi muhim tizim sifatida ko’rib chiqiladi. Tadqiqot davomida psixologik yordamning profilaktik, maslahat berish va korreksion yo’nalishlari tahlil etiladi. Shuningdek, sogʻlom psixologik muhitni shakllantirish orqali jamiyatda ijtimoiy barqarorlikni ta’minlashning nazariy asoslari yoritiladi.