ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА ЧЕТ ЭЛЛИК ФУҚАРОЛАРНИНГ НИКОҲИНИ АЖРАТИШ МАСАЛАЛАРИ - Номозов Хусан Ахмат ўғли; Бозорбоев Акбар Анвар ўғли (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасида чет эл фуқароларининг ҳуқуқий ҳолати ҳамда никоҳ муносабатларига киришиши, шунингдек Ўзбекистон Республикасидаги чет эл фуқароларининг консуллик муассаларида никоҳини қайд қилиш, айниқса уларнинг никоҳини ажратиш масалалари ҳақида батафсил маълумотлар ва амалий тажрибалар келтирилган.