BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING IJODIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHDA STEAM INTEGRATSIYASINING DIDAKTIK IMKONIYATLARI - Xalilova Barno Toirovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining ijodiy kompetentligini rivojlantirishda STEAM integratsiyasining didaktik imkoniyatlari tahlil qilinadi. STEAM yondashuvi asosida fanlararo integratsiyani ta’minlash, loyihaviy va muammoli ta’lim texnologiyalaridan foydalanish hamda faol o‘quv muhitini yaratish orqali bo‘lajak o‘qituvchilarning kreativ fikrlashi rivojlantirilishi asoslab beriladi.