UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA O’QUVCHILARGA MUSIQA O’QITISH METODLARI - Abdullayeva Dildoraxon Akmaljon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada umumta’lim maktablarida musiqa ta’limining mazmuni, o‘quvchilarning musiqiy qobiliyatini rivojlantirishda qo‘llaniladigan zamonaviy o‘qitish metodlari va ularning samaradorligi yoritilgan. Shuningdek, dars jarayonida milliy musiqiy merosdan foydalanish, o‘quvchilarda estetik did, musiqiy tafakkur va ijodkorlikni rivojlantirish imkoniyatlari ko‘rsatib beriladi. Tadqiqot xulosalari musiqiy ta’limni takomillashtirish, interfaol yondashuvlar orqali