ТРАНСПОРТ ВОСИТАСИНИ ОЛИБ ҚОЧИШ ЖИНОЯТИНИДА ЖАВОБГАРЛИКНИ ОҒИРЛАШТИРУВЧИ ҲОЛАТЛАРНИНГ ЎРНИ ВА АХАМИЯТИ - А.А. Адашбаев (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада транспорт воситасини олиб қочиш жиноятида жавобгарликни оғирлаштирувчи ҳолатлар ва уларни қўллаш юзасидан тавфсиялар берилган.