ONA TILI TA’LIMIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING ANALITIK-SINTETIK FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHNING TAVSIFIY XUSUSIYATI - Boxodirova Muxlisa (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada ona tili ta’limida boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining analitik-sintetik faoliyatini rivojlantirishning o‘ziga xos tavsifiy jihatlari, konseptual asoslanishi, o‘qish, o‘qish kompetensiyasi, matn, badiiy matnni o‘qish hamda ulardagi qobiliyatlarni oshirish bo‘yicha olimlarining fikrlari tahliliy o‘rganilib, subyektiv munosabat bildirilgan.