GAZLAMALARNING FIZIK XOSSALARI - Toshova Matluba Abduvoitovna; Xamroyeva Nozima; Keldiyorova Sevinch (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada turli matolarning gazlamalarga xos fizik xossalari, ularning havo o‘tkazuvchanligi, zichligi, namlikni yutish qobiliyati va issiqlik o‘tkazuvchanligi tahlil qilinadi. Matolarning fizik xossalari kiyim-kechak, uy-ro‘zg‘or va sanoat sohalarida qo‘llanilishiga ta’sir ko‘rsatadi.