TO’QUVCHILIK O’RILISHLARI - Toshiyeva Matlubaxon Abduvoitovna; Zaynidinova Mexribon; Shodiyeva Madina (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur mavzuda to‘quvchilik o‘rilishlarining mohiyati, ularning turlari hamda to‘qimachilik sanoatidagi ahamiyati yoritiladi. To‘quv jarayonida iplarning o‘zaro kesishish tartibi natijasida hosil bo‘ladigan o‘rilishlar gazlamaning mustahkamligi, tashqi ko‘rinishi va foydalanish xususiyatlarini belgilovchi asosiy omil hisoblanadi. O‘rilishlarning oddiy, murakkab va maxsus turlari tahlil qilinib, ularning amaliy qo‘llanilish sohalari ko‘rib chiqiladi.