BO‘LAJAK SHIFOKORLARNI TAYYORLASHDA HUQUQIY BILIM VA DEONTOLOGIK TARBIYANING AHAMIYATI - Lochinov Farxod Nazarovich; Jumayeva Dilbar Ernazarovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Аnnоtatsiya. Ushbu maqolada bo‘lajak shifokorlarni tayyorlashda huquqiy bilim, axloqiy-etik me’yorlar va deontologik tarbiyaning ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.