SHАХS BIBLIОGRАFIYАSINI TАRIХI VА TАRАQQIYОTI, TUZISH USLUBIYАTI - Malika Matmuradova Isayevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Аnnotatsiya: Mazkur maqolada shaxs kо‘rsatkichlarning dastlabki shakllanish jarayonlari va yuzaga kelishi, shaxs bibliografik kо‘rsatkichlarning tuzish uslubiyati , har bir bosqichda amalga oshiriladigan ishlarning bajarilishi haqidagi ma’lumotlar berilgan.