BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING KOMMUNIKATIV QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISHDA: NAZARIY VA AMALIY YONDASHUVLAR - Yo‘lchiyeva Fotima Mahmudjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining kommunikativ qobiliyatini shakllantirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Zamonaviy pedagogik metodlar va interaktiv yondashuvlar orqali o‘quvchilarda og‘zaki va yozma muloqot ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari interaktiv metodlar samaradorligini tasdiqlaydi.