KOXLEAR IMPLANTANTLI BOLALAR NUTQINI SHAKLLANTIRISH BO‘YICHA REABILITATSIYA ISHNING SAMARALI YO‘LLARI - Mirsultonova Ominabonu Baxtiyor qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada koxlear implantli bolalar nutqini shakllantirish bo’yicha reabiliatsiya ishini qanday olib borish, koxlear implantli bolalarni ota-onalari bilan olib boriladigan ishalar, KI bolalarni nutqiy rivojlanish bosqichlari va KI bolani nutqini shakllantirish bo’yicha samarali yo’llarni tashkil etish bo’yicha batafsil ma’lumot berilgan.