ЖИНСИЙ ЖИНОЯТЛАРНИНГ ТАЙИНЛАНИШИ БЎЙИЧА СУД-ТИББИЙ СТАТИСТИК ТАҲЛИЛ - Ибрагимова Чарос Ниёзбоевна; Фазилходжаева Замирахон Аблакимовна; Махматмуродов Фарход Хайдарович (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада Республика суд-тиббий экспертиза илмий амалий маркази Тошкент вилоят филиалининг суд-билогик бўлимига 2020-2024 йилларда тақдим қилинган жинсий жиноятлар бўйича маълумотлар ўрганилган.