IPOTEKA BOZORIDA ESKROU TIZIMINI JORIY ETISh ISTIQBOLLARI - Atajanov Sherali Muratovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada uy-joy sotib olish bo‘yicha kafolatli eskrou tizimi joriy etishning afzalliklari va tahlili hamda istiqbollarini takomillashtirish haqida so‘z boradi. Shuningdek, mamlakatimizdagi banklar quruvchi va xaridor o‘rtasida ko‘prik bo‘lib, uy-joyni o‘z vaqtida va sifatli qurib, egasiga topshirishdagi mavjud muammolar hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha muallif yondashuvlari va takliflari keltirib o‘tilgan.