ZO‘RAVONLIKKA UCHRAGAN BOLALAR BILAN KORREKSION ISHLAR OLIB BORISH - Topilov Shavkat Abduvoxidovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zo‘ravonlikka uchragan bolalar bilan olib boriladigan korreksion ishlarning psixologik-pedagogik asoslari yoritilgan. Zo‘ravonlikning bolalar ruhiyatiga ta’siri, korreksion ishlarning asosiy yo‘nalishlari va psixologning ushbu jarayondagi o‘rni ilmiy asosda tahlil qilingan.