TA’LIM JARAYONIDA O‘QUVCHILARDA MAS’ULIYAT TUYG‘USINI RIVOJLANTIRISHNING INNOVATSION USULLARI - Azimova Farangiz Baxtiyarovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim jarayonida o‘quvchilarda mas’uliyat tuyg‘usini shakllantirish va rivojlantirishning innovatsion pedagogik usullari yoritilgan. Zamonaviy ta’limda o‘quvchining shaxsiy faolligi, mustaqil fikrlashi va ijtimoiy mas’uliyatini oshirish muhim ahamiyat kasb etadi. Maqolada interfaol metodlar, raqamli texnologiyalar, loyihaviy ta’lim hamda reflektiv yondashuvlar orqali mas’uliyat tuyg‘usini rivojlantirish yo‘llari tahlil qilingan.