YARIM O’TKAZGICHLARNING TERMODINAMIK XOSSALARIGA OID MAVZULARNI O‘QITISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Kalandarov Ergash Kilichovich; Yoqubova Himoyatxon Botirali qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yarim o‘tkazgichlarning termodinamik xossalarini o‘qitishni takomillashtirish ketma – ketlilik tamoyiliga asoslanib yoritib berilgan. Bundan tashqari maqolada yarim o‘tkazgichlarning ba’zi mavzularini tushuntirishda qo‘llaniladigan pedagogik texnologiyalar uchun tavsiyalar keltirilgan.