QO‘QON XONLIGINING ROSSIYA BILAN DIPLOMATIK ALOQALARI (XIX ASRNING BIRINCHI CHORAGI MISOLIDA) - Parpiyeva Gulsoraxon Ismonovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Maqolada XIX asr birinchi choragida Qo‘qon xonligining Rossiya bilan olib borgan diplomatik aloqalari xususida so‘z boradi. Shuningdek, unda Qo‘qon xonligi va Rossiya davlatlarining elchilik munosabatlarini turli aspektlarda tahlil etishga harakat qilingan.