RAQAMLI TA’LIMDA O‘QITUVCHINING O‘ZINI ANGLASH VA O’Z BRENDINI SHAKLLANTIRISH - Gulbahor Xudoyberdiyeva Abdunabi qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamli ta’lim muhiti sharoitida o‘qituvchining ijtimoiy-raqamli imiji va uning kasbiy identitetga ta’siri yoritilgan. Zamonaviy texnologiyalar, ijtimoiy tarmoqlarda pedagoglarning ishtiroki, sun’iy intellekt bilan ishlash ularning o‘zini anglash, kasbiy o‘sishi va jamiyatdagi nufuziga qanday ta’sir qilishi haqida fikr yuritiladi.