HARBIY XIZMATCHILARDA OTISH TAYYORGARLIK BO‘YICHA KASBIY KOMPETENTLIKNI TAKOMILLASHTIRISHDA AXBOROT-KOMMUNIKATSION TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI - Isakov Sanjar Xazratqulovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oliy-harbiy ta’lim muassasalari bo‘lajak ofitserlarining o‘q otish tayyorgarligi bo‘yicha kasbiy kompetentligini takomillashtirish hamda axborot-kommunikatsion texnologiyalar bilan bevosita bog‘liq bo‘lgan zamonaviy elektron trenajyorlar turlari haqida so‘z yuritilgan.