FELTI SINDROMI QANDAY BELGILARI MAVJUD VA YUZAGA KELISH HOLATLARI - Radjabova Gulnora Islamovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Felti sindromi - bu immunitet tizimiga ta’sir qiluvchi revmatoid artritning kam uchraydigan asorati. U neytrofillar - infeksiyalarga qarshi kurashishga yordam beradigan oq qon hujayralari - kamayishi va taloqning kattalashishi bilan tavsiflanadi.