SANOAT TARMOG‘I VA IQTISODIY SAMARADORLIK MEXANIZMLARI - Raximova Mushtariybegim Muxammadg’olib qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada sanoat tarmog‘ining iqtisodiy samaradorligini oshirish mexanizmlari tahlil qilinib, uning iqtisodiy tizimdagi faoliyat turlarini, tarmoqlararo taʼsir chegaralari orqali va idoraviy munosabatlardagi tuzilma funksiyalarini nazariy jihatdan tadqiq qilish hamda samaradorligiga taʼsir qiluvchi yo‘llari haqida fikr yuritiladi.