MEHMONXONA BIZNESIDA BRENDING TEXNOLOGIYALAR VA O‘ZBEKISTONDA ULARDAN FOYDALANISH STRATEGIYASI - Tashtayeva S.K.; Murodova Y.A. (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada mehmonxona biznesida brending texnologiyalarining nazariy asoslari va zamonaviy yondashuvlari tahlil qilingan. Brend tushunchasining mazmuni, evolyutsiyasi, mehmonxona va xizmat brendi farqlari, shuningdek, raqamli va sensorli brending texnologiyalari tadqiq etilgan. Xalqaro mehmonxona tarmoqlari tajribasi tahlil qilinib, brendning raqobatbardoshlikka ta’siri lmiy manbalarni taqqoslash va sistematik o‘rganish asosida o`rganilgan. O‘zbekistondagi mehmonxona brendi strategiyalari tahlil qilingan va muammolar aniqlangan, brending texnologiyalarni takomillashtirishni strategik yo‘nalishlariga oid tavsiyalar ishlab chiqilgan.