СЕРВИТУТ МАЖБУРИЯТЛАРИНИНГ ПРЕДМЕТИ - Алламуродов Одилжон Абдуқодирович (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Аннотация: Ушбу мақолада сервитут мажбуриятларининг предмети бўлиши мумкин бўлган объектлар атрофлича таҳлил қилинган ҳамда асослантирилган хулоса ва таклифлар баён этилган.