GASTROEZOFAGEAL REFLYUKS KASALLIGINI XIRURGIK DAVOSINI TAKOMILLASHTIRISH - Yusup Utegenov Maxsetbaevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Gastroezofageal reflyuks kasalligi (GERK)da xirurgik davolash usullarini takomillashtirish bo‘yicha zamonaviy dalillarni tahlil qilish, bemorlarni tanlash mezonlari, operatsiya oldi diagnostikasi, operatsion texnika va operatsiyadan keyingi natijalarni yaxshilash omillarini baholash.