BOLALARDAGI XARAKTER XUSUSIYATLARINI OʻRGANISH HAMDA TEMPERAMENT TURLARINI ANIQLASH - Joʻrayeva Alfira Mahkamovna; Joʻrayeva Norbibi Hasanova; Djurayeva Zulfiya Sattorovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bolalardagi xarakter xususiyatlarini o‘rganishning psixologik metodlari, temperament turlarini aniqlash usullari va ularning ta’lim-tarbiya jarayonidagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, pedagog va psixologning bolalarning shaxsiy rivojlanishidagi roli tahlil qilinadi.