PEDAGOGIK FAOLIYATDA MULOQOTNING MOHIYATI - Muyassarova Sevinch Faxriddin qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: ​Ushbu maqolada pedagogik muloqotning mohiyati, o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi o‘zaro aloqalarning shakllari hamda samarali ta’lim jarayonini tashkil etishda muloqotning o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy pedagogikada uchraydigan muloqot uslublari va ularning ta’lim sifatiga ta’siri ko‘rib chiqiladi.