FAVQULODDA VAZIYATLAR SODIR BO‘LGAN HUDUDLARDA JABRLANGAN AHOLINING BIRINCHI NAVBATDAGI HAYOTIY TA’MINOTINI TASHKIL ETISH - Nazarov Jasur Sobirovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Favqulodda vaziyatlar sodir bo‘lganda aholi ko‘chirish choralari haqida,aholini evakuatsiya qilish,hayotiy ta’minot tadbirlari haqida.