QORIN BO’SHLIG’I YOPIQ JAROHATLARIDA MINIINVAZIV TEKSHIRISH USULLARI - Ruziyev Panji Nabiyevich; Rashidov Sharof Xayrullayevich; Kuliyev Yuldosh Usmonovich; Xolmirzayev Orzumurod Murodullayevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Rezyume: Berilgan maqolada qorin bo‘shlig’i a’zolarining yopiq jarohatini belgilarini aniqlashda ultratovush sonografiyasining diagnostik samaradorligini o‘rganish va qorin yopiq shikastida (QYoSh) ultratovush semiotikasining tavsifi o‘rganilgan.