O’RTA YOSH DAVRI OLIY TA’LIM TASHKILOTLARIDA PSIXOLOGIK XIZMATNI TASHKIL ETISH SHAKLLARI - Bahodirova Shahnoza Rustam qizi; Talipova Feruza Tayirovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Maqolada muallif o’rta yosh davri oliy ta’lim tashkilotlarida psixologik xizmatni tashkil etishni ilmiy yondashuv bilan asoslab bergan. O’rta yosh davrining psixologik xususiyati , O’rta yosh inqirozi va kasbiy faoliyatidagi to’htalishlar,o’zini anglash jarayonlari va emotsional o’zgarishlarga psixologik yordam ko’rsatish masalalari yoritib berilgan. Olimlarnin bu borada nazariy bilimlari ichiqlab berilgan.