NISHONNI TO‘G‘RI MO‘LJALGA OLIB OTISHDA PSIXOLOGIK BARQARORLIKNING O‘RNI - Isakov Sanjar Xazratqulovich; Mavlyanov Ravshanjon Tojimamatovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: maqolada psixologik barqarorlik, qo‘rquv va boshqa psixologik omillarning o‘q otish aniqligiga ta’siri, harbiy xizmatchilarning kasbiy, intellektual va axloqiy-ruhiy tayyorgarligini oshirish, psixologik barqarorlikning ta’minlanishi, bu esa mashg‘ulotlarning sifatli va samaradorli o‘tkazilishi davomida muhim ahamiyat kasb etishi xususida so‘z yuritilgan