OTA-ONA VA MAKTAB HAMKORLIGI – BOLALAR TARBIYASINING MUHIM OMILI - Mirzaolimova Nargiza Zafarbekovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ota-ona va maktab hamkorligining o‘quvchilar tarbiyasi va rivojlanishidagi o‘rni, bu jarayonning psixologik ahamiyati hamda samarali yo‘lga qo‘yish usullari yoritilgan. Shuningdek, oila va ta’lim muassasasi o‘rtasidagi hamkorlikning bola shaxsini shakllantirishdagi roli tahlil qilingan.