OʻQUVCHILARNI SOG’LOM PSIXOLOGIK RUHDA TARBIYASH USULLARI - Xidirova Aziza Abdullayevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Maqolada o‘quvchilarning sog‘lom psixologik ruhda tarbiyalanishi usullari ko‘rib chiqilgan. Ta’lim jarayonida psixologik salomatlikni saqlash, motivatsiya, ijtimoiy ko‘nikmalarni rivojlantirish va o‘quvchilarni stressdan himoya qilishga qaratilgan samarali metodlar tahlil qilingan. Shu bilan birga, maktab muhitida o‘quvchilarning hissiy va ruhiy barqarorligini mustahkamlash bo‘yicha amaliy tavsiyalar berilgan.