MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGINING ISH JARAYONIDA OʻQUVCHILAR BILAN INDIVIDUAL ISHLASHNING PSIXOLOGIK OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Jabborova Munisa Abduvaxob qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab amaliyotchi psixologining o‘quvchilar bilan individual ishlash jarayoni, uning psixologik xususiyatlari va samarali usullari yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchining shaxsiy muammolarini aniqlash va ularni bartaraf etishda individual yondashuvning ahamiyati tahlil qilingan.