O’QUVCHILARIDA AGRESSIVLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Najmiddinova Gulsanam Kuchkarovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Maqolada o‘quvchilarda agressiv xatti-harakatlarning paydo bo‘lishi sabablari va ularni kamaytirish, oldini olish uchun psixologik usullar tahlil qilinadi. Ta’lim muassasalarida pedagog va psixologlar tomonidan qo‘llaniladigan strategiyalar ko‘rib chiqiladi.