XULQI OGʻISHGAN BOLALAR BILAN ISHLASHNING MUHIM PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Abdullayeva Baxtiniso Djurayevna; Sa'dullayeva Sevara Allaberdiyevna; Berdiyorova Nodira (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Maqolada xulqi og‘ishgan bolalar bilan ishlashning psixologik jihatlari, ularning sabablarini aniqlash, tarbiyaviy yondashuvlar va ijobiy natijalarga erishish usullari ko‘rib chiqilgan. Ushbu tadqiqot maktab psixologlari va pedagoglarga amaliy yo‘l-yo‘riq sifatida xizmat qiladi.