ILG‘OR XALQARO TAJRIBA ASOSIDA O‘QITISHNING ZAMONAVIY USULLARINI JORIY ETISH - Ismatullayeva Gulshoda Ergashevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola ilg‘or xalqaro tajriba asosida o‘qitishning zamonaviy usullarini joriy etish, ta’lim tashkillotlarida ommalashgan “Keys stady” texnologiyasining yangi bosqichi bo‘lgan “Foto keys” texnologiyasining amaliyotga joriy etilishidagi natijadorligi haqida ma’lumot beradi.