ZO‘RAVONLIKNI OLDINI OLISHDA PSIXOLOGNING O‘RNI - Umurzakova Azizaxon Omonboevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zo‘ravonlik muammosining dolzarbligi, uning o‘quvchilar ruhiy holatiga ta’siri hamda uni oldini olishda maktab psixologining o‘rni yoritilgan. Shuningdek, psixolog tomonidan amalga oshiriladigan profilaktik ishlar, individual va guruhiy yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilingan.