TAʼLIM SOHASIGA YANGI QADAM QO’YGAN O’QITUVCHILARNING KASBIY KO’NIKMALARINI OSHIRISH - Nasriddinova Guluzro Baxromjonovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada taʼlim sohasiga yangi kirib kelgan o‘qituvchilarning kasbiy ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari, ularning duch keladigan qiyinchiliklari hamda bu jarayonda samarali metod va yondashuvlar yoritilgan. Shuningdek, yosh pedagoglarning kasbiy moslashuvi va o‘z ustida ishlashining ahamiyati tahlil qilingan.