YOSH DAVRLARIDA BOLALAR RUHIY HOLATIDA KUZATILADIGAN PSIXOLOGIK MUAMMOLAR - Nishonova Oqibatxon Adilovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarning turli yosh davrlarida kuzatiladigan psixologik muammolar, ularning kelib chiqish sabablari hamda bartaraf etish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, bola rivojlanishida oila, maktab va ijtimoiy muhitning o‘rni tahlil qilingan.