OILADA FARZAND TARBIYASIGA PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR - Sidiqova Saida Erkinboy qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilada farzand tarbiyasiga psixologik yondashuvlar, ota-onaning roli, tarbiya uslublari va bolaning sog‘lom psixologik rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar yoritilgan. Shuningdek, oilaviy muhitda qo‘llaniladigan samarali usullar va ularning natijalari tahlil qilingan.