KARIYESNI ERTA BOSQICHDA TO’XTATISH - Xolmurodova Manzura; Axtamova Irodaxon Akbarovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: boshlang‘ich kariyes, ftorli preparatlardan foydalanish, to‘g‘ri ovqatlanish, remineralizatsion terapiya, gigiyenani yaxshilash, biorepair, paradontax, tish ipi (floss)