TA’LIM JARAYONIDA SAMARADORLIKNI TA’MINLASH YO’LLARI - Ollaberganova Shahlo Abdullayevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oliy ta’limda samaradorlikni ta’minlashning dolzarb masalalari yoritilgan. Unda ta’lim jarayonini tashkil etishda zamonaviy pedagogik texnologiyalar, interfaol metodlar hamda o‘quvchilar faolligini oshirishga qaratilgan yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek, dars samaradorligini oshirishda o‘qituvchining kasbiy mahorati, innovatsion yondashuvi va ta’lim muhitining ahamiyati ochib beriladi.